Vanessa Tivadar Photography

Trenutek, ki šteje!

Business name


Vanessa Tivadar Photography

Trenutek, ki šteje!


Glavni trg 1a,
Ljutomer,
Slovenija

Contact

Website

vanessativadar.com

About

Začetki tradicije od leta 1960

Prvi, ki se je v družini ukvarjal s fotografijo je bil moj dedek. Ljudje se še vedno spominjajo, kako so ga, natovorjenega s fotografsko opremo, srečevali po celem Pomurju. V času svojega udejstvovanja je porabil nešteto filmov in tako zaustavil čas neštetih dogodkov in pogledov. V objektiv je lovil vse od nedolžnih otroških pogledov do pokrajine, ki se z leti spreminja enako, kakor se spreminjamo ljudje.


Tradicija se nadaljuje

Fotografsko štafeto v družini je prevzela moja mama. Že kot otrok je pri delu opazovala mojega dedka, ki je bil takrat zaposlen v podjetju Fotolik Celje v Ljutomeru. Ljubezen do fotografije jo je odpeljala v Ljubljano, kjer je obiskovala šolo za fotografe. Za svoj studio se je odločila, ker si je vedno želela ustvarjati sama in ni želela, da jo pri tem kdo ovira. Pravi, da je v fotografiji kot v življenju. Pomembne so izkušnje, znanje in modrost.

Moja zgodba

Med vikendi sem hodila z mamo na fotografiranja. Ko sem videla navdušenje strank nad izdelkom, v katerem so bile tudi moje fotografije, sem dobila potrditev, da je bila moja odločitev prava. Želja po spoznavanju novih ljudi, druženju z njimi in ujemanju njihovih zgodb v objektiv je postala še močnejša. Po končani srednji šoli sem šolanje nadaljevala na Višji strokovni šoli za fotografijo v Sežani. Sem bolj sramežljive in tihe narave, zato se z ljudmi najlažje sporazumevam s pomočjo fotoaparata, s katerim ujemem njihove zgodbe.

Osebni pristop

Z vsako stranko se rada najprej v živo pogovorim. Ob skodelici kave, tako izvem, kaj si želi in kaj ji je pri mojem delu všeč. Rada se približam ljudem in jih spoznam do te mere, da dobim vizijo, kako jih bom fotografirala in jih pripravila, da se bodo med fotografiranjem dobro počutili. Pri delu mi je na prvem mestu, da stranke z mano uživajo.

Želim, da uživate

Ljudi je strah fotografije, saj mislijo da niso fotogenični in se zato bojijo prepustiti fotografu. Ampak to ni res. Če si dober fotograf boš znal osebo fotografirati tako, da si bo najbolj všeč. Vsaka oseba je lepa in vsaka bi morala imeti lep spomin. Portret sebe, doma v okvirju. Želim si, da bi si ljudje želeli biti to kar so in bili na to ponosni. Delite te lepe trenutke z mano, za vas.

Experience

15 years izkušenj

Style

studijska fotografija

Services

Willing to travel
I make photobooks

Pricing

V ceno je vključeno
- fotografiranje cca 1 uro
- v ceno so vključeni dodatki za fotografiranje ( studijske luči, obleke za fotografiranje, .. )
- 12 obdelanih in razvitih fotografij 13 x 18 cm, shranjenih v paspartujih.

Offers

Nosečniška fotografija

V ceno je vključeno : - studijsko fotografiranje ali fotografiranje na lokaciji 1,5 ure - nosečniške obleke za fotografiranje - 12 obdelanih in razvitih fotografij 13 x 18 cm, shranjenih v paspartujih v unikatni škatli - potni stroški do 25 km. - darilo

Unlimited offer.

195€