Kulturno društvo PredObjektivčkom.si

Z ljubeznijo do fotografije, torej z ljubeznijo do Vas!

Business name


Kulturno društvo PredObjektivčkom.si

Z ljubeznijo do fotografije, torej z ljubeznijo do Vas!


Fluksova ulica 4,
Maribor,
Slovenia

Contact

Website

https://www.predobjektivckom.si

About

Po približno desetih letih začetniškega fotografskega udejstvovanja je želja po timskem sodelovanju pretehtala - nastala je ekipa in tako se je pričela naša skupna pot.

Ker smo odprtega srca, so to začutili tudi drugi. Radi delimo in širimo našo pozitivno energijo, pri čemer se je ekipa treh ljudi razširila v - ekipo šestih, vsak na svojem področju, strokovnjakov.

Ta kombinacija nam daje veselje ob ustvarjanju vaših spominov. Vsi smo s srcem predani delu, saj nas povezuje strast do nasmejanih in srečnih strank.

Naš namen in cilj sta ljudem dokazati, da se kvaliteta fotografij ne more usklajevati s ceno, zato želimo svoje storitve ponuditi po ceni, ki je dosegljiva vsem. Marsikdaj se namreč zgodi, da si bodoči starši, družinice želijo fotografiranja, vendar jih cene konkurence na spletu šokirajo in ta želja ostane nekje v glavi, uresničijo pa je ne.

Ves čas svojega delovanja strmimo k izpopolnjevanju in izobraževanju predvsem na področjih družinske in poročne fotografije. Kdaj pa kdaj si vzamemo čas, da ovekovečimo tudi kak drugačen trenutek, ki ne spada v naš prvotni načrt.

Experience

10 years izkušenj

Style

spontane, tople

Services

Willing to travel
I shoot videos
I make photobooks

Pricing

No additional data available yet.

Offers

No data available yet.