Anja Tisler Photography

Fotkam vse kar teče, leti, hodi, leze, leži pa tudi samo ''stoji''.

Business name


Anja Tisler Photography

Fotkam vse kar teče, leti, hodi, leze, leži pa tudi samo ''stoji''.


Ljubljana,
Slovenia

Contact

Website

https://anjatisler08.wixsite.com/mysite

Blog

http://anjatisler.blogspot.com/

About

Šalo na stran in k resnejšemu ''opisu''

Velikokrat si želim, da bi lahko najlepše stvari, ki se mi zgodijo v življenju shranila za vedno, tako, da bi jih lahko tudi pokazala drugim in ob podobah vedno znova obujala občutke in spomine.
A kot fotografinja sem vedno za objektivom, ko pa doživljam te čudovite stvari pa jih obenem ne želim vedno tudi fotografirati.
Se tudi vi tako počutite?

Z veseljem se v ozadju pridružim vašim veselim dogodkom ali pa jih skupaj z vami ustvarim!

Sprehod v naravi, druženje z ljubljenimi osebami na vašem najljubšem kraju, v družbi živali ali pa vaših štirinožnih družinskih članov, ki ga in jih ujamem v objektiv bo poln pristnih spominov, lepih trenutkov in (če so vam moje ''šale'' smešne) tudi smeha.

Želim, da premagate strah in krč pred kamero, da pozabite da vas fotografiram in se posvetite sebi, družini in štirinožcem, če nam delajo družbo na fotografiranju. Za ostalo se za kamero skrivam jaz.

Skupaj bomo ustvarili res čudovite fotografije in še lepše spomine!

Experience

8 years izkušenj

Services

Available as second shooter
Willing to travel
I make photobooks

Pricing

Cena je odvisna od časovnega razpona fotografiranja, zahtevnosti fotografiranja, števila fotografij, ki jih želite prejeti, dodatnih storitev (npr. foto knjige,...).

Sestavljene imam najbolj tipične pakete, če pa se v njih ne najdete Vam z veseljem sest

Offers

''Mini'' Fotografiranje živali (in lastnikov)

Bi vašim najbližjim in sebi rabi podarili fotografijo Vašega ljubljenčka pa morda nimate več ur časa za fotografiranje na lokaciji in bi poleg tega radi prihranili še kak evro za vse igračke in priboljške za vaše kosmatince? :D Poseben decembrski studijski ''mini paket'' je namenjen prav temu! Krajši termin (cca 30 min fotografiranja) 5 fotografij v digitalni obliki in 1 velika razvita fotografija v darilnem pakiranju! Studio se nahaja v Ljubljani, blizu železniške postaje. Termini: 10.12. 18.12. 20.12. 21.12.

Expires on 3 - Dec - 2018
Specialized

39€