Iskalnik fotografov

WishCAM je namenski spletni iskalnik fotografov. Preko njega lahko stranke, ki išcejo fotografe, le-te hitreje in enostavneje najdejo, kakor običajno preko Googla, Facebooka, Instagrama ipd., ter z njimi stopijo v kontakt preko enostavne kontaktne forme. Fotografom pa WishCAM ponuja izdelavo enega ali več brezplačnih spletnih portfolijev in brezplačno spletno stran, ki se avtomatsko izgradi iz le-teh portfolijev. Ti portfoliji so tudi bistven sestavni del našega naprednega iskalnika fotografov, po katerem uporabniki lahko brskajo in izbranim fotografom pošiljajo povpraševanja. Če ste fotograf in bi želeli postati vidnejši in lažje najdljivi v spletu ter prejemati več povpraševanj po vašem delu, ali pa si enostavno želite hitro in enostavno zgraditi spletni portfolijo in spletno stran, potem je WishCAM ravno pravšnji za vas!

 

Napredno iskanje

Fotografe lahko na WishCAMU išcemo po imenu, tipu fotografije in/ali željeni lokaciji. V nadaljevanju jih je  možno še dodatno presortirati in prefiltrirati po njihovih najrazličnejših lastnostih, kot so stil fotografije, leta izkušenj, cena, oddaljenost, dodatne storitve ipd. Sortirati je možno tudi po dodatnih storitvah, kot so npr. izdelava foto knjig, snemanje videjev, možnost fotografiranja v fotostudiu, ali so na voljo tudi kot assistenti oz. backup fotografi ipd. Všečne fotografe lahko dodamo med priljubljene in vse naenkrat kontaktiramo preko enostavne kontaktne forme za oddajo povpraševanj. Najdite fotografa po vaših željah!

Napredni iskalnik WishCAM

 

Enostavna izdelava portfolijev

Ja ja, saj vemo – “portfelijev” … če pa nam je tako bolj všeč! 😀 Skratka, portfolije si izdelate povsem enostavno, v petih preprostih korakih, praktično v le nekaj minutah. Najprej določite svoj tip fotografije in naložite nekaj svojih najboljših fotografij. Nato vnesete svoje kontaktne informacije, določite željeno območje fotografiranja, cenovni razred ter leta izkušenj in že lahko svoj portfolijo objavite v našem iskalniku. Po želji lahko svoj portfolijo še dodatno zapolnite z raznimi zanimivimi in uporabnimi informacijami. Ustvarite si lahko več portfolijev, ki so medsebojno lahko tematsko in stilsko povsem ločeni. Vsak portfolijo je lahko recimo tudi povsem ločena blagovna znamka, če želite.

 

 

Ustvari portfolijo zdaj

 

 

V portfolijih izpostavljene bistvene informacije

Informacije, kot so vaše fotografije, cenovni razred, območje delovanja ter leta izkušenj so za vaše stranke bistvenega pomena, ko se odločajo za izbiro pravega fotografa. Pomembno je, da vse te informacije pravilno prikažete, saj si tako sami filtrirate svoje potencialne stranke tako, da vas kontaktirajo le takšne, ki se z vsem videnim na vašem portfoliju strinjajo (torej tudi z vašo ceno). Prejemajte takšne stranke, kot si jih sami tudi želite!

 

 

Spletna stran, ustvarjena iz vaših portfolijev

Iz vseh vaših portfolijev se vam avtomatsko ustvari še brezplačna in SEO optimizirana spletna stran. Če vas stranke najdejo v našem iskalniku se jim spletna stran prikaže v obliki WishCAM profila, v kolikor pa vas najdejo preko npr. Googlam, pa se ta vaš profil prikaže v obliki samostojne spletna strani brez vidne povezave na WishCAM. Spletna stran vsebuje vse bistvene elemente, kot so galerije fotografij, prikaz osnovnih in kontaktnih informacij, cenik z možnostjo oblikovanja lastnih fotografskih paketov, zemljevid z vašo lokacijo in lično kontaktno formo. Bodite vidnejši in lažje najdljivi v spletu, ustvarite si portfolijo na WishCAMu!

 

 

Ustvari profil zdaj

 

 

Sistem za vodenje povpraševanj

Prejeta povpraševanja prejmete v svoj e-poštni predal, v vašo WishCAM-ovo konzolo ter po želji še v obliki brezplačnega SMS-a. V prejetem povpraševajnu so takoj razvidne vse informacije o fotografiranju, torej željen tip in čas fotografiranja, o kakšnem cenovnem razredu stranka razmišlja ter, ali ima še kakšne dodatne želje, kot npr. izdelano foto knjigo, posnet video ipd.V svoji WishCAM konzoli lahko prejetim povpraševanjem določite, katera so vam všečna in katera ne, če ste nanje že odgovorili ali ne, ali ste fotografiranje uspešno oddelali ali ga morda celo odklonili itd.  WishCAM vam pomaga ohranjati pregled nad vašimi povpraševanji!

 

Prejemanje povpraševanj v obliki SMS-a in e-Pošte

Če želite, lahko povpraševanja prejemate tudi v obliki brezplačnih SMS-ov na svoj mobilni telefon. Tako lahko vašo stranko pokličete takoj, ko je le-ta oddala svoje povpraševanje. Bodite odzivni in pustite dober prvi vtis!

 

 

Ustvari profil zdaj

 

 


Avtor: Grega T. Bohinc