Poročni fotograf Ljubljana in okolica

Izbira pravega fotografa, ki bo ujel vaše poročne spomine, je zelo pomembna odločitev. Vaš poročni dan se bo odvil zelo hitro, a vaši spomini in fotografije bodo ostale večne. Zato si želite ovekovečiti vsak poseben trenutek v kar se da lepi fotografiji, mar ne? 🙂

Za vas smo pripravili spisek 30 najboljših slovenskih poročnih fotografov iz Ljubljane in okolice.

V našem iskalniku lahko sicer najdete še mnogo drugih slovenskih poročnih fotografov. Obiščite www.wishcam.com ali kliknite tukaj za prikaz vseh poročnih fotografov v našem iskalniku.

Če se vam zdi, da smo kakšnega kvalitetnega poročnega fotografa izpustili, pišite nam, ga z veseljem dodamo!
Če ste poročni fotograf in menite, da smo vas spregledali, pišite nam!

Želimo vam obilo užitka ob iskanju pravega poročnega fotografa za fotografiranje vaše prečudovite poroke! 🙂

Vaši, WishCAM-ofci!


30 najboljših poročnih fotografov iz Osrednjeslovenske (Ljubljana, Kamnik,  Litija, Ivančna gorica, Logatec …)

Matej & Katarina Weddings

Poročni fotograf Ljubljana.

Matej in Katarina sta poročna fotografa iz Ljubljane, ki obužujeta naravno lepe lokacije z veliko čudovitimi detajli, naravno svetlobo, sončkom in romantiko v zraku. Stremita k lovljenju pristnih in iskrenih čustev in detajlov. Tu in tam malce tudi usmerita kako in kaj in tako ustvarita serijo fotografij, ki na eleganten način prikazuje vajin poročni dan. Obužujeta čudovite poročne šopke, rožne vence, cvetlične oboke, svečke, antične vaze, pastelne barve, pravljično sončno svetlobo, kaligrafska poročna vabila, solze sreče in hišne ljubljenčke, ki se pridružijo poročnemu dnevu.

Kontaktiraj ju preko naše brezplačne kontaktne forme!


Anže Godec

Poročni fotograf Ljubljana, Domžale

Anže godec je poročni fotograf iz Ljubljane, natančneje iz Domžal. Pravi, da ga motivi spodbujajo k eksperimentiranju in da je zgodba okvir, iz katerega izhaja. S premišljeno kompozicijo in  nenavadno izbiro okolja si prizadeva ustvarjati barvno raznolike in več-slojne fotografije, ki pritegnejo pozornost gledalca. Fotografira že od svojih zgodnjih let, izkušnje pa je nabral tudi v številnih drugih zvrsteh fotografije, od modne, komercialne do novinarske fotografije, ki jih sedaj spretno uporablja v svoji poročni fotografiji. Njegovo delo je bilo objavljeno v National Geographic Slovenija in raznih drugih publikacijah. Sodeloval je že podjetji, kot so Futura DDB, Mayer McCann, Pristop, Studio Marketing, Frontal, Publicis in Adecco, Mercator, LIDL, Philips, Krka, Vzajemna, Merkur, Lesnina, Petrol in mnogimi drugimi. 

Če so izkušnje, pretopljene v kvaliteto poročno fotografijo nekaj, kar iščete, potem ga brž  kontaktirajte preko té naše brezplačne kontaktne forme!


Matjaž Corel

Poročni fotograf Ljubljana, Domžale

Matjaž Corel je t.i. destinacijski fotograf (destination wedding photographer), ki zna v vsaki lokaciji izpostaviti najlepše. Je poročni fotograf iz Ljubljane, natančneje iz Domžal, ki izredno rad potuje in piše bloge. Kot fotograf je pričel delovati že pred letom 2008, kot poročni fotograf pa nekje od 2009 naprej. Svojo ljubezen do popotniške fotografije seveda tako  pridom vključuje v svojo  poročno fotografijo, kjer velik poudarek daje skrbno izbrani lokaciji in kompoziciji. Tudi zaročna in predporočna fotografija mu nista tuji, kot tudi ne nosečniška in družinska fotografija.

Če želite fotografa, ki bo vajino ljubezen ujev v najlepših kotičkih vaše poroke, potem ga kontaktirajte tukaj!


JS Oblikovanje

Poročna fotografa Ljubljana, Medvode

Jana in Simon sta poročna fotografa iz Ljubljane, natančneje iz Medvod. Čeprav obožujeta čudovite lokacije in zlato večerno svetlobo pravita, da so zanju najbolj pomembna čustva, dotiki in trenutki, tisti nagajivi, igrivi ali preprosto zaljubljeni. Najbolj uživata, kadar imata možnost fotografirati par, ki se prepusti in iz njiju zasije tisti pristen odnos, čustva in zaljubljenost. Zato jima je izjemno pomembno, da se pred samim poročnim fotografiranjem še srečate na kakšni sproščeni kavici, kjer vas lahko malce spoznata in izvesta, kaj je bilo tisto,  kar vaju je združilo. Njun cilj je, da na fotografiranju uživate in, da ste to kar sta, onadva pa med tem ujemeta tiste najbolj pristne trenutke sreče, zaljubljenosti in predanosti.

Kontaktirajte ju brezplačno tukaj!


Andraž Gregorič

Poročna fotografa Ljubljana, Domžale

Andraž Gregorič je poročni fotograf iz Ljubljane, natančneje iz Domžal. Njegov pristop je edinstven in razkriva osebni vizualni slog, nekaj, kar je zelo pomembno za fotografa, ki želi iti korak naprej. Kot usposobljen in izobražen profesionalni poročni fotograf ve, kje in kako naj išče motive ter zgodbo. Stremi k fotografiji, ki jemlje dih, to pa je, ko je kompozicija močna, ujet pravi trenutek, globina polja edinstvena in kvaliteta svetlobe prava. Tekom svoje fotografske kariere je njegovo bilo uporabljeno že v preko 20 publikacijah, prejel je že  preko 15 fotografskih nagrad, sodeloval na preko 20 solo in skupinskih razstavah. Andraž Gregorič je izkušen poročni fotograf Ljubljana, ki mu lahko zaupate.

Povežite se z Andražem preko naše brazplačne kontaktne forme tukaj.


Aluna Weddings

Poročni fotograf Ljubljana, Logatec

Aluna Weddings sta poročna fotografa Mina in Anže iz Logatca. Pravita, da zelo uživata v poročni fotografiji, saj zelo rada spoznavata nove ljudi, prisluhneta njihovim zgodbam in zanje ustvarjata poročne fotografije. Njun stil je kombinacija likovnega in dokumentarnega pristopa, najbolj pa ju razveseli, ko ujameta trenutek poln ljubezni in sreče. Z malo t.i. “modne obdelave” ustvarjata brezčasen stil in zgodbe, ki bodo ostale sveže še stoletja.

Si želite njune poročne fotografije? Povežite se z njima preko našega brezplačnega kontaktnega obrazca!


Ana Gregorič

Poročni fotograf Ljubljana, Domžale

Ana Gregorič je poročna fotografinja Ljublja, natančne iz Domžal. Njeno življenje se vrti okoli fotografije in je srečna, da lahko deli svojo strast, osebno in profesionalno tudi z Luko, njenim partnerjem. Skupaj fotografirata poroke tako po vsej Sloveniji, kot tudi v tujini. Zanju je vsaka poroka drugačna in neizmerno uživata, ko to lahko pokažeta skozi njuno fotografijo. Pozorna sta na podrobnosti in detajle ter stremita k temu, da predata resnično edinstven končni izdelek, ki je poln čustev in ujetih trenutkov. Njun stil je izpiljen, brezčasen in z rahlim modnim pridihom ter kaže, da obvladata dobesedno vse aspekte poročne fotografije, kot so kompozicija, barve, svetloba, zgodba, ujeti trenutki, energija, svetloba, ostrina in meglina.  Priporočata, da si na vaš poročni dan vzamete dovolj časa za romantično fotografiranje, odprta pa sta tudi za predporočna fotografiranja.

Rezervirajte si svoj poročni termin pri njiju preko tega brezplačnega kontaktnega obrazca.


Anja Petelinšek

Poročni fotograf Ljubljana

Anja Petelinšek je poročna fotografinja, ki pravi, da že od nekdaj vidi svet skozi mavrična očala! Obožuje ljudi, ki imajo čisto dušo, širok um in plemenito srce. Živi v stiku z naravo in si želi prepotovati svet, spoznati različne kulture, se družiti z ljudmi, ki se kot ona, veselijo življenja. Vsega, kar ima zares rada, se loti z veseljem in vsem srcem, tako tudi poročne fotografije, ki pravi, da ji je spremenila življenje. Življenje zajema z veliko žlico in nič čudnega ni, da zato vidi in občuti nešteto motivov, ki jih je vredno ovekovečiti. Ujeti trenutek in ga spremeniti v večnost sta zanjo najlepši privilegij in poslanstvo. Svoje delo dojema ekstremno osebno in zanjo dobro ni nikoli dovolj. Fotografira najrazličnejše pomembne življenjske dogodke, s ciljem ustvariti vredne spomine.

Dovolite ji, da namesto njenih besed spregovori njeno delo. Kontaktirajte je brezplačno preko tega obrazca.


Anže Buh

Poročni fotograf Ljubljana

Anže je produktni in poročni fotograf iz Ljubljane. Izkušnje ima tudi s področja portretne, koncertne in “event” fotografije. Deluje v Sloveniji, včasih pa ga pot zanese tudi v tujino, kjer deluje kot destinacijski poročni fotograf. Njegovo delo je bilo objavljeno v skoraj vseh pomembnih slovenskih revijah in dnevnih časopisih, kot so Mladina, Delo, Dnevnik, Slovenske novice, ter razstavljene na raznih mednarodnih natečajih, tekmovanjih in razstavahm, kot so EyeEm Missions, Human meets technology Mission, Berlin Web Week 2016, na največjem evropskem fotografskem sejmu Photokina v Kölnu ipd.

Če želite Anžeta za vašega poročnega fotografa ga lahko brezplačno kontaktirate tukaj!


Happy Moments

Poročni fotograf Ljubljana, Logatec

Happy Moments sta Andraž in Neža Martinšek, poročni fotografski tandem iz Logatca.
Pravita, da nista najbolj spretna pri izražanju z besedami, saj vse skupaj raje povesta skozi fotografijo, ki je postala del njunega vsakdana. Rada spoznavata nove prijatelje in njihove zgodbe, še raje pa jih ustvarjata. Zmeraj sta vesela idej, zraven pa primakneta tudi nekaj svojih, za tisto piko na i. Za fotografiranje pri njiju ne potrebujete nobenih izkušenj, le vašo ljubezen in dobra volje, vse ostalo pa prepuščata spontanosti. Z veseljem se popeljeta kamorkoli po Sloveniji ali pa tudi izven meja, da v fotografiji ujameta čudovite nove kotičke. Izdelujeta tudi prečudovite fotoknjige, ki vaše fotografije ponesejo še na višjo raven. Z veseljem fotografirata tudi predporočne pare, nosečke in družinice.
Rezervirajte si svoj poročni termin tukaj!


Lumeria

Poročni fotograf Ljubljana

Za imenom Lumeria stoji Mirjam Čančer ter sodelavca Andrej Lamut in Marko Damiš. Mirjam in Andrej sta oba magistra oblikovanja vizualnih komunikacij in poročna fotografa, Marko pa je grafični oblikovalec. Mirjam fotografija na različne načine spremlja že desetletje: sprva nekaj let kot hobi in danes kot poklic, ki ga z veselje opravlja. Skozi leta je ugotovila, da raje kot modele fotografira “prave” ljudi in resnična čustva. Prvo poroko je fotografirala kot študentka leta 2011 in v naslednjih letih izpilila svoje znanje in spretnosti. Leta 2017 se je odločila svoje honorarno delo spremeniti v poklic. Lumeria izhaja iz njene ideje o estetski, romantični, iskreni, prefinjeni in nevsiljivi poročni fotografiji in videu. Svojim strankam zagotavlja strokovno storitev, zanesljivost, prilagodljivost in specifično estetiko končnih izdelkov. Verjame v čudovito svetlobo in v to, da lahko fotografija včasih ujame tudi tisto, kar je očem nevidno.

Dovolite jim, da postanejo del zgodbe vajinega poročnega dne in ujamejo vse lepe in vesele trenutke v čudovite podobe vajine ljubezni. Kontaktirajte jih brezplačnu tukaj.


Mulec Weddings

Poročni fotograf Ljubljana

Mulec weddings sta Anže in Polona Mulec, poročna fotografa iz Ljubljane. Dva poročna fotografa, dva različna pogleda na poročno fotografijo, ki se združujeta in zajemata vse tiste iskrene trenutke in zgodbe. Kot poročna fotografa sledita najnovejšim poročnim trendom in se zmeraj trudita jih potisniti še kanček dlje. Zmeraj dobre volje, polna energije in motivacije poskrbita za kar se da prijetno poročno fotografsko izkušnjo ter, seveda, kar se da lepo ujete trenutke. Polona je baje tista, ki rada rada daje ideje, Anže pa tisti, ki jih mora uresničiti, tako kot v vsakem zakonu! 😀

Vesela bosta vašega sporočila, kontaktirajte ju brezplačno tukaj!


Neža Reisner

Poročni fotograf Ljubljana

Neža Reisner je poročna fotografinja iz Ljubljane, ki je zaljubljena v svetlobo in dokumentiranje ljubezenskih zgodb. Pri svoji poročni fotografiji zmeraj stremi k temu , da ljudje ob njej nekaj začutijo. Če se to zgodi, potem pravi, da je njeno delo dobro opravljeno. Zanjo je izkušnja, ki jo imajo njeni pari na fotografiranju, prav tako pomembna, kakor nastale poročne fotografije. Zato se zmeraj trudi, da se na vašem poročnem dnevu počutite kar se da udobno in sproščeno. Z veseljem se prelevi tudi v destinacijsko poročno fotografinjo in pofotografira še kakšno predporočno veselje. 🙂

Srečajte se z Nežo in skupaj zasanjajte nekaj lepega!
Kontaktirajte jo brezplačno tukaj!


Mitja Resnik

Poročni fotograf Ljubljana, Blagovica

Mitja Resnik je poročni fotograf iz Blagovice. Ko je prvič fotografiral poroko je spoznal, da je to tisto, kar si želi početi. Na porokah se zmeraj zgodi toliko lepih in čustvenih trenutkov in to je tisto, kar ga navdihuje. In točno to je tudi tisto, kar poskuša vnesti ujeti v svojo poročno fotografijo – globoko povezanost in čustva med dvema osebama ter njuno ljubezen lepo ujeto v čudovito okolje. Zanj se lepota skriva v majhnih stvareh, na primer, ko objame svojo ženo in otroka, ko ju opazuje med smehom, v jutranji skodelici kave … Zanj je življenje živeti sanje s strastjo.

Da boste za vedno ohranili lepe spomine, kontaktirajte Mitjo brezplačno tukaj.


Nostalgia

Poročni fotograf Ljubljana, Grosuplje

Za imenom Nostalgia stoji poročni fotograf Tadej Frantar z ekipo sodelavcev. S fotografijo se je pričel ukvarjati že v zgodnji mladosti, resneje pa z vstopom v srednjo šolo, kjer se je tudi izučil za fotografa. Na področju fotografije in videa pa so strokovno izobraženi tudi ostali člani ekipe, ki skupaj delujejo na več področjih: poročna fotografija Ljubljana (in video), družinska fotografija (novorojenčki, nosečnice, družina), komercialna fotografija in video, modna fotografija, boudoir fotografija, fotografiranje in snemanje dogodkov, fotografiranje artiklov, studijska fotografija, šolska fotografija, fotografiranje za razne revije, kataloge, prospekte; fotografiranje podjetij, zaposlenih, storitev; …. pravijo, da se ne omejujejo in je vsak nov projekt izziv, ki ga radi sprejmejo! Ponujajo tudi snemanje in fotografiranje iz zraka, DJ-ja in še kaj.

Če si želite resnično nostalgične poročne fotografije, za katerimi stoji zanesljiva in močna ekipa, potem stopite brezplačno v kontakt z njimi tukaj!


Vajin najlepši dan

Poročni fotograf Ljubljana, Komenda

Za Vajinim najlepšim dnem stojita poročna fotografa Eva in Jan iz Ljubljane. Poleg tega, da sta noro zaljubljena drug v drugega, sta noro zaljubljena tudi v fotografijo. Verjameta, da je ljubezen največja življenska postulovščina in zgodba, ki ji z veseljem prisluhneta ter jo kreativno ujameta v objektiv. Ko se bo vaš poročni dan končal, bodo za njim ostali lepi spomini, ki jih bosta za vas ujela v čudoviti poročni fotografiji. Njuno strast do poročne fotografije spodbujajo prav ljudje, ki jih fotografirata. Njuna prijetna osebnost in večletne izkušnje vam bodo omogočile, da se boste ob njima počutili sproščeno in udobno ter na polno uživali v poročni zabavi!

Za prijetno poročno fotografsko druženje jima tukaj pošljite svoje brezplačno povpraševanje.

WishCAM portfelj – www.wishcam.com/sl/profile/1288

Samo Rovan

Destinacijski poročni fotograf

Samo rovan je priznan, mednarodni destinacijski poročni fotograf, učitelj in mentor fotografije ter arhitekt po izobrazbi. Kot dokumentarni pripovedovalec je znan po svojem strastnem, zabavnem, svežem, neposrednem, pa tudi čustvenem, iskrenem in toplem poročnem fotografskem slogu, uživa pa tudi v lovu za nenavadnimi in duhovitimi situacijami. Njegova posebnost so kompleksne kompozicije ter želja ujeti tiste prave, pristne občutke, ki jih ženin in nevesta doživljata na svoji poroki. S svojo poročno fotografijo odpira okno nazaj v preteklost, da lahko spet povonjate šopek, se dotaknete poročne obleke, začutite vse lepo tistega prečudovitega poročnega dne …

Za svoje fotografsko delo je prejel že ogromno priznanj in nagrad; POY 2015 – WPJA (Wedding Photojournalist Association), Fotograf leta 2015 (ZDA), JM Just Married Magazine (Italija), TOP 10 Inspiration Photographer leta 2015 (Brazilija), nominiranec za The Top 10 Wedding Photographers leta 2013 revije American Photo Magazine in drugih.

Dovolite, da Samo tudi vam odpre okno nazaj v preteklost, kontaktirajte ga preko našega brezplačnega kontaktnega obrazca tukaj!


Tanja & Jani Photography

Destinacijski poročni fotograf

Tanja in Jani sta poročni destinacijski fotografski par, ki rada potujeta in ob tem naredita še kakšno lepo poročno fotografijo ali dve, hehe. Potovanja jima grejejo srci in povečajo njuno kreativnost, življenje v Sloveniji pa priložnost, da fotografirata poroke na mnogih prelepih lokacijah, kot so majhne slikovite vasice, začarani srednjeveški gradovi, jezera in gozdovi, hribi in gore, obala in kras. Vedno sta za dogodivščino in pripravljena na odkrivanje novega.

Pri fotografiranju najraje delata z naravno svetlobo, njun pristop in stil pa sta predvsem dokumentarna. V objektiv beležita dogodke točno tako, kot se odvijajo spontano skozi poročni dan. Zmeraj želita ujeti razpoloženje dneva, iskrene emocije in vse tiste majhne pristne trenutke, ki naredijo poroko unikatno. Hočeta, da se vsakič, ko boste gledali fotografije, spomnite, kako lepo ste se takrat imeli in počutili.

Obožujeta tudi predporočno fotografijo in fotografiranje parov na sproščenih poteh daleč od WIFI-ja. Ker nista ravno ljubitelja postavljanja ljudi v poze namesto tega raje vodita do spontanih, nezaigranih odzivov. Ujeti si želita vašo povezanost, kemijo in navade, skratka to, kar vas definira. Fotografiranje pri njima je zabavno, tako, da sploh ne boste opazili vaših, od vetra razmrščenih las in od sprehoda umazanih čevljev!

Če menite, da se dobro ujemate jima pišite preko našega brezplačnega obrazca.


Vaši spomini

Poročni fotograf Ljublja, Kranj, Predvor

Za Vašimi spomini stoji družinski in poročni fotograf Grega Likozar s sodelavcem Markom Kržišnikom. Skupaj ustvarjata spomine, ki jih boste v prihodnosti radi gledali skupaj v objemu ter se spominjali preteklosti. Grega se s profesionalno poročno fotografijo ukvarja od leta 2015, 2016 pa je ustanovil podjetje. Poročna fotografija ga po eni strani sprošča, po drugi pa daje odgovornost do vas, ki mu zaupate ujeti te vaše najlepše spomine. Zmeraj pozitiven želi ustvariti predvsem sproščeno vzdušje, ki spodbuja spontanost in naravnost.

Grega ponuja tudi možnost mini fotografiranja in/ali kratek spoznavni sprehod, kjer se lahko spoznate, ob kakšni kavi kakšno rečete …

Če v Gregu vidite vašega poročnega fotografa, potem ga le le kontaktirajta brezplačno tukaj!


Siniša Kanižaj Wedding Photography

Poročni fotograf Ljubljana, Črnuče

Siniša Kanižaj je poročni fotograf iz Ljubljane, ki je sprva fotografiral poroke v okviru fotografskih studiev in nato nadaljeval fotografsko pot samostojno. Ob delu v studiu je namreč opazil, da mu mora manjka malce več osebnega pristopa, ki pa je v tej zvrsti fotografije bistvenega pomena. Zato se je odločil peljati lastno poročno fotografsko zgodbo s poudarkom na ustvarjanju bolj čustveno nabitih fotografij. Osebni pristop mu je spremenil način razmišljanja o fotografiji in sedaj poskuša “priti v glave mladoporočencev”, kot sam pravi. Za svoje poročne fotografije želi, da vas navdihujejo s srečo vsakič, ko odprete svoj poročni album.

Za več informacij ga kontaktirajte preko sledečega brezplačnega obrazca.


You&Me

Poročni fotograf Ljubljana

Za “Yout & Me” se skrivata poročna fotografa Nejc in Tina, ki vas pospremita čez vse pomembne trenutke v življenju. Ob poročni fotografiji še z veseljem izpeljeta kakšno predpročno, družinsko ali drugačno portretno fotografianje. Z vama sta na prvih korakih skupne poti, ko si dahneta usodni da, ko iz dvojine postanete množina, ko se spomnite prvega nasmeha vašega prvorojenčka in, ko male nožice prvič zakorakajo v širni svet ostalih vaših malčkov.

Iskanje pravega trenutkov je njuna strast. Loviva nasmehe in spontane trenutke, ki vašim fotografijam dajejo poseben čar. Sta dvojec na terenu in doma, usklajena ekipa, ki poskrbi za vaše dobro počutje tudi med fotografiranjem. Njuna skrb so profesionalne fotografije, vaša pa sproščenost in dobra volja.

Pričnite pot ustvarjanja spominov z njima že danes, pocukajte ju za rokav brezplačno tukaj!


Mateja Tamše

Poročni fotograf Ljubljana

Mateja tamše je poročna fotografinja, ki vas pravzaprav lahko pospremi na vseh pomembnih življenskih dogodkih, saj fotografira tudi nosečke, novorojenčke, družinice in družinske dogodke. Za vas ima pripravljene različne poročne pakete, a je vsestrasnka fotografinja, ki z veseljem oblikuje tudi ponudbo po vaši meri.

Fotografija je zanjo način, skozi katerega lahko ponovno začutite, se dotaknete in ljubite. Kar je ujeto v fotografijo, je ujeto za vedno. Poročna fotografija si zapomni si vse tiste velike in drobne trenutke še dolgo potem, ko smo sami nanje pozabili. Njen cilj je, da doprinese svoj delček mozaika k vašemu popolnemu poročnemu dnevu in, da boste lahko še leta vnaprej podoživljali čustva, ki ste jih doživeli na ta prečudoviti dan.

Ste za? Rezervirajte si svoj termin tukaj!


Mateja Pivk

Poročni fotograf Ljubljana, Vrhnika

Mateja Pivk je poročna fotografinja iz Ljubljane oz. natančneje iz Vrhnike, ki skupaj s partnerjem Bojanom Stepančičem stojita za blagovno znamko ArtInFoto. Odkod takšno ime? Mateja je ob fotografiji namreč še izjemna ilustratorka in nasploh vsestranska ustvarjalka z akademsko likovno izobrazbo ter kar 15 let izkušenj v fotografiji … z očesom za skrito in subtilno. Uživa v izzivih ter improvizaciji, v kreativnih projektih, fotografiranju in ilustriranju. Riše in čečka povsod. Ob kavi, brez kave, za delovno ali kuhinjsko mizo, na klopi v parku. Kreativnost vre iz nje vedno in vsepovsod!

Bojan Stepančič fotografijo doživlja podobno kakor glasbo. Recimo, da imamo violino, ki ima najlepši zvok na svetu, a nam to nič ne pomaga, če na njo ne znamo odigrati še lepše melodije! Znanje in izkušnje, ljubezen do tega, kar počne ter predvsem vztrajnost, so bile tiste vrline, ki so mu omogočile, da je instrumentu dodal ne samo zvok, ampak lepo melodijo – iskreni fotografiji vsebino.

Poročna fotografija Ljubljana je ena izmed njunih najljubši zvrsti, saj so poroke nabite z dogajanjem in čustvi, barvite in dinamične, polne nežnih očarljivih detajlov ter dramatičnih trenutkov; pa naj gre za branje zaobljub, poljub ženina in neveste ali igro otrok in objem presrečne babice. Čustven naboj porok ju gane, nasmeje, razveseli in očara. Skozi več kot 15 let fotografskih izkušenj, ki jih imasta vsak zase, sta se naučila prisluhniti in povedati vašo zgodbo tako, da je ne boste nikoli pozabili.

Dovolite, da še vam pričarata v fotografije ujete nepozabne trenutke. Pošljite jima brezplačno povpraševanje tukaj.


Ne čakaj na maj

Poročni fotograf Ljubljana

Za “Ne čakaj na maj” stoji Žiga Lovšin, poročni fotograf iz Ljubljane, ki pa je med drugim tudi odličen portretni in arhitekturni fotograf. Ima dve veliki pozitivni lastnosti; da se hitro poveže z ljudmi ter, da zna pravočasno pritisniti na sprožilec, kar je idealna kombinacija za poročno fotografijo. Njegova poročna fotografija je pristna, spontana in iskriva, takšna kot se je zgodila in takšna, kot si jo je vredno zapomniti. Po izobrazbi je arhitekt in njegov občutek za kompozicijo, barve in lepoto se lepo vidi v njegovih kreativnih fotografijah, ki pripovedujejo zgodbe zaljubljenih parov. Njregov pristop je pripovedovalen z brezčasnim stilom.

 


Milos + Natasa Horvat Photography

Poročni fotograf Ljubljana

Miloš in Nataša sta destinacijska poročna fotografa iz Ljubljane, ki sta v zadnjih 13 letih prepotovala ogromno sveta in med tem pofotografirala že skoraj vsako vrsto poroke, ki si jo lahko predstavljate. Od majhnih intimnih dogodkov, do porok s 600 + gosti. V eksotičnih krajih, kot so Kuba ali Šri Lanka, na neverjetni otoki, kot so Lanzarote ali Malta, v svetovno znanih krajih, kot so Kitzbuhel, Montreux ali Amalfi,v velikih mestih, kot so London, Pariz, Barcelona, ​​Rim ali Dunaj,v majhnih podeželskih vasicah ali mestih v bližini morja, na vožnji z večerjo ladjo po reki Sienni, opazovanje zvezd v majhni alpski vasi, ob vožnja s skuterji na obali Amalfija, skriti jok na čustvenih slovesnostih, tek s poročnim parom po prenatrpanih ulicah Rima ali poplesavanje z gosti sredi polj do zgodnjih jutranjih ur. Ni da ni!

Preprosto ljubita življenje in sta absolutno počaščena in priviligirana, da sta lahko doživela toliko nepozabnih trenutkov in spoznala toliko čudovitih ljudi.

Bila bi več kot vesela, če bi vidva bila ta naslednji neverjeten par! Stopite v stik z njima brezplačno tukaj!


Lumilab

Poročni fotograf Ljubljana

Za Lumilab fotografijo stoji poročni fotograf iz Ljubljane – Saša Manojlović. Zanj je vsaka poročna zgodba unikatna in zato se zmeraj poskuša prilagoditi željam ter sestaviti ponudbo po meri. Njegov stil je reportažen in tradicionalen, izdeluje pa tudi čudovite fotoknjige. Zveseljem se sreča z vama, da malce poklepetate, se spoznate in si ogledate več poročnih fotografij ter vzorce fotoknjig.

Kontaktirajte ga preko našega brezplačnega kontaktnega obrazca tukaj!


Gregor Žnidaršič (First look)

Poročni fotograf Ljubljana, Brezovica

Gregor Žnidarščič je poročni fotograf iz Ljubljane, natančneje iz Brezovice. Ob porokah se ukvarja tudi z družinsko fotografijo, nosečniško fotografijo ter fotografiranje parov oz. predporočno fotografijo. Svoje prve fotografije je ustvaril že leta 2007, s poročno fotografijo pa se je pričel ukvarjat leta 2009. Njegov stil je mešanica reportažnega in destinacijskega pristopa z odlično kompozicija ter izpiljenim občutkom za barve.

Stopite v stik z Gregorjem preko tega brezplačnega obrazca.


Tadej Mulej – Piqant

Poročni fotograf Ljubljana

Za znamko Piqant stoji Tadej Mulej, poročni fotograf iz Ljubljane. Ob poročni pokriva še nekaj drugih spektrov fotografije, kot so družinska in poslovna fotografija ter fotografiranje dogodkov.
Pravi, da je poročni dan je samo eden in mora biti ovekovečen, v kar se da lepi obliki. Vsaka poroka je enkratna in neponovljiva, na novi okaciji, z drugimi prigodami, ljudmi in čustvi. Spomini, ki se nikoli ne pozabijo, detajli, ki jih je preveč, da bi si jih zapomnili in podobe, ki bi jih gledali spet in spet. Njegova naloga je s fotografijo, skozi najpomembnejše človeško čutilo – oko, zapečatiti podobo v vaš večni spomin.

Tadej se vam bo posvetil s profesionalnim odnosom in vama izročil nepozaben izdelek, s katerim boste lahko podoživeli vse trenutke vašega poročnega dne.

Pošljite mu povpraševanje preko tega brezplačnega obrazca.


Alen Karupović

Poročni fotograf Ljubljana

Alen Karupović je destinacijski poročni fotograf iz Ljubljane. Postati destinacijski poročni fotograf sicer ni bilo v njegovem načrtu, a uživa v vsaki sekundi tega dela. Da lahko potuje in to sočasno združuje tudi s čarobnostjo poročnega dne so zanj izpolnjene sanje. K destinacijski poročni fotografiji ga motivirajo zgodbe parov širom sveta in tega ne bi zamenjal za nobeno drugo delo. Njegova fotografija je ustvarjalna, nevsiljiva, polna iskrenih trenutkov in čustev. Pristop je dokumentaren, stil pa moderen, izpiljen in brezčasen.

Spoznajte se z Alenom, pišite mu preko tega brezplačnega obrazca.


Primož Bregar

Poročni fotograf Ljubljana, Trebnje

Primož Bregar je poročni fotograf iz Trebenj, ne daleč iz Ljubljane. S fotografijo se je pričel ukvarjati že pri svojih 16ih letih. K fotografiji so ga pritegnile neskončne možnosti prikazovanja podob, kot jih vidi. Odločil se je večino svojega časa posvetiti razvoju tehničnih vidikov fotografije. Ulična fotografija je bila nekaj, k čemu ga je vleklo, kar lahko vidimo po njegovih slikah. Njegov stil je izpiljen, pristop k poročni fotografiji pa pretežno dokumentaren, kjer ne poskuša samo pokazati, kaj vidi, ampak ohraniti spomin, ki živi in ​​se razvija. Za vas ujema spomine, ki pripovedujejo zgodbo in bodo trajali večno.

Stopite v kontakt s Primožem tukaj.


Avtor: Grega T. Bohinc

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja